Upoznajte novi It brend torbica koji će Vas osvojiti!

Autor: peko.marketing Objavljeno u: News Datum: 2020-01-27 Broj pregleda: 851 Komentar: 0

Svaka nova sezona donosi modne novitete, a početak sezone proljeće ljeto 2020 donosi nam novi brend i nove it kožne torbe.
Novo modno ime koje će u trenu osvojiti sve zaljubljenice u modu, kao i one koje u svakom modnom dodatku traže savršeni spoj elegancije, trenda i kvalitete. 

 

Sara Burglar je italijanski brend koji je od male radionice dospio do dobro pozicioniranog branda na  nacionalnom i međunarodnom nivou, a na tržištu je prisutan dugi niz godina. 

U čemu je tajna uspjeha brenda Sara Burglar? 
Formula je prilično jednostavna i krije se u jedinstvenoj viziji, a sve s ciljem stvaranja torbica koje će ponuditi moderan dizajn uz visok nivo kvaliteta.

Sara Burglar su kožne torbe, izuzetno sofisticirane, moderne i kvalitetne. One su modni dodatak s kojim nikad ne možete pogriješiti.  Njihova sofisticiranost leži u jednostavnosti linija i silueta, modernom pomaku doprinose trendi detalji, boje i uzorci, dok se vrhunski kvalitet krije iza najfinije italijanske kože.

Uvijek u korak s najnovijim modnih trendovima, dizajneri Sara Burglar kožnih torbica nastoje zadovoljiti sve potrebe tržišta,  kombinovanjem neformalnog, elegantnog i klasičnog izgleda za modernu ženu koja ide u korak sa modnim trendovima. 

Nova kolekcija Sara Burglar stavlja fokus na neke od najvećih modnih trendova za predstojeću sezonu – kroko dezeni i uzorci, baby boja te bezvremenska crna boja.

It modele za proljeće ljeto 2020 otkrijte u nastavku, a sve ih možete pronaći u Planika prodavnicama, kao i na online shopu.

 

Tagovi:

Napiši komentar

Verifikacijski kod


Novosti

Peko ponovo otvara svoje prodavnice!

Sa zadovoljstvom obaviještavamo naše drage kupce da naše prodavnice počinju sa radom od ponedjeljaka 4....

Više

Peko & Sberbank srijeda: -30 % popusta na novu kolekciju

Prošle godine smo bili svjedoci kako je srijeda idealan dan za kupovinu, a taj trend se nastavlja...

Više

Upoznajte novi It brend torbica koji će Vas osvojiti!

Svaka nova sezona donosi modne novitete, a početak sezone proljeće ljeto 2020 donosi nam novi brend ...

Više
Mobilna verzija