Animal print

Autor: peko.marketing Objavljeno u: News Datum: 2019-11-15 Broj pregleda: 26 Komentar: 0

Nekadašnji trendovi koji su ostavili pečat, uvijek će naći način da se vrate na scenu - u punom sjaju.

 

Životinjski uzorak je trend koji se iznova vraća i ne prestaje biti u fokusu modnog svijeta. Neki od nas su ga velikodušno prihvatili, dok ga drugi još uvijek posmatraju s čuđenjem, razmišljajući o tome kako kombinovati životinjski print sa svakodnevnim kombinacijama.

Neovisno o tome da li se radi o zmijskom, leopard, tigrastom ili zebra printu, ovo je super način da u svoj ormar unesete malo egzotičnosti. Da bi životinjska šara na vama izgledala skladno, kombinujte je sa prirodnim bojama, nijansama pijeska i pastelnim tonovima. Nećete pogriješiti ukoliko se odlučite i za maslinasto-zelene momente. Suština je da životinjske printove kombinujete sa bojama koje je priroda sama izabrala.

Često možda ne djeluje tako, ali cipele sa životinjskim printom su snažan modni iskorak i vrlo lako se kombinuju, a svaka odjevna kombinacija sa njim postaje upečatljiva i posebna.

Ukoliko se niste ranije susretali sa životinjskim printom, počnite obazrivo – sa novim cipelama, jer kada shvatite da je životinjski uzorak zapravo samo elegantan modni dodatak, zaljubit ćete se u njega i postati mu vjerni.

Tagovi:

Napiši komentar

Verifikacijski kod


Novosti

Animal print

Nekadašnji trendovi koji su ostavili pečat, uvijek će naći način da se vrate na scenu - u punom sja...

Više

PREDSTAVLJAMO: Ambitious weekend!

Novo ime u našoj ponudi, nikad hrabriji dizajn i potpuno osvježenje ...

Više

MENBUR: Žena kao muza i vječna inspiracija

Nakon 40 godina izrade obuće i modnih dodataka, opsesija proizvođača Menbur ostala je nepromjenjena –...

Više
Mobilna verzija