PREDSTAVLJAMO: Ambitious weekend!

Autor: dinko.serifovic Objavljeno u: News Datum: 2019-10-11 Broj pregleda: 143 Komentar: 0

Novo ime u našoj ponudi, nikad hrabriji dizajn i potpuno osvježenje u novoj kolekciji u trenutnoj sezoni donio nam portugalski brand AMBITIOUS. Utemeljen na kvaliteti i spoju tradicionalne i inovativne izrade, Amibitious je muški brand koji ima za cilj razviti novi pristup muškoj obući i modi uz slogan ''Be Ambitious – Budite ambiciozni!''

S velikom pažnjom na detalje, ažurirane trendove hibridnim i neočekivanim modelima, te pomicanjem granica i stvaranjem jedinstvenog dizajna i udobnosti, inspirisana je nova Ambitious kolekcija za jesen/zimu 2019.

 

Pozivamo vas da ovaj vikend prošetate s nama i istražite novu Ambitious kolekciju u našim pojedinim Planika, Pia Lank i Salamander prodavnicama uz popust od – 10 % na novu kolekciju Ambitious-a, te otkrijte još poneko iznenađenje koje Vas nestrpljivo čeka na našim policama.

 

Za sve one koji neće biti u prilici posjetiti neku od naših prodavnica obezbjedili smo i popust od – 10 % na online kupovinu Ambitious-a modela koji ćete moći ostvariti uz jedinstveni kod BE AMBITIOUS.

 

Tagovi: #ambitious

Napiši komentar

Verifikacijski kod


Novosti

Upoznajte novi It brend torbica koji će Vas osvojiti!

Svaka nova sezona donosi modne novitete, a početak sezone proljeće ljeto 2020 donosi nam novi brend ...

Više

UZ NJIH NEMA ZIME - MODELI SA GORETEX MEMBRANOM

Svako godišnje doba sa sobom nosi neke svoje čari u kojima uživamo. Zimi su to definitivno pahulje, s...

Više

Animal print

Nekadašnji trendovi koji su ostavili pečat, uvijek će naći način da se vrate na scenu - u punom sja...

Više
Mobilna verzija