ECCO EXOSTRIKE JE PONOVO NA ULICAMA: Posebna inovacija i materijali stižu nam i ovu zimu!

Autor: dinko.serifovic Objavljeno u: News Datum: 2019-09-27 Broj pregleda: 196 Komentar: 0

Prošlogodišnju zimsku sezonu izvorni ECCO EXOSTRIKE modeli proveli su nas kroz grad, planinu i mnoga nepristupačna područja prirode uz svoju kombinaciju najsavremenijih tehnologija i futurističkim stilom na koji nećemo ostati ravnodušni ni u sezoni koja nam predhodi. 

ECCO EXOSTRIKE ima potpunu funkcionalnost i visokotehnološke performanse planinarske gležnjerice, koja uz odgovarajuće materijale i tehnologije od prstiju do pete pruža izuzetnu anatomsku podršku, zaštitu i dinamičku podršku prilikom prirodnog kretanja što ovu svestranu mušku gležnjericu čini jednako prikladnom za gradske ulice, koliko i za ekstremne uslove i performanse.

U samom središtu EXOSTRIKE-a nalazi se ultra lagani PHORENE ™, najmekši i najsnažniji materijal od kojeg je građen središnji dio đona koji pruža potpunu apsorpciju pritiska. Uz laganu dinamičku snagu PHORENE ™ je iskorak za ECCO FLUIDFORM ™ tehnologiju direktnog brziganja. Razvijana tokom tri desetljeća, FLUIDFORM ™ je vlastita brand tehnologija koja omogućava središnjem dijelu đona potpuno prilagođavanje anatomskom obliku stopala što pruža jedinstveni osjećaj udbonosti istovremeno stvarajući beskompromisnu vezu između đona i gornjišta.

Posljednja inovacija koja nam dolazi iz ECCO Leather Studia je novo limitirano izdanje EXOSTRIKE-a sa gornjim dijelom izrađenim od ECCO KROMATAFOR kože koja mijenja boju. Promjena boje dešava se prilikom zagrijavanja ili hlađenja, zbog čega ovaj zapanjujući i nimalo konvencionalan materijal još više doprinosi futurističkoj estetici ECCO EXOSTRIKE-a.

Istražite, kombinujte i usporedite novu ECCO EXOSTRIKE kolekciju u našim pojedinim Peko prodavnicama, te otkrijte još poneko iznenađenje koje Vas nestrpljivo u narednom periodu očekuje na našim policama.

Napiši komentar

Verifikacijski kod


Novosti

Upoznajte novi It brend torbica koji će Vas osvojiti!

Svaka nova sezona donosi modne novitete, a početak sezone proljeće ljeto 2020 donosi nam novi brend ...

Više

UZ NJIH NEMA ZIME - MODELI SA GORETEX MEMBRANOM

Svako godišnje doba sa sobom nosi neke svoje čari u kojima uživamo. Zimi su to definitivno pahulje, s...

Više

Animal print

Nekadašnji trendovi koji su ostavili pečat, uvijek će naći način da se vrate na scenu - u punom sja...

Više
Mobilna verzija