ECCO EXOSTRIKE JE PONOVO NA ULICAMA: Posebna inovacija i materijali stižu nam i ovu zimu!

Autor: dinko.serifovic Objavljeno u: News Datum: 2019-09-27 Broj pregleda: 425 Komentar: 0

Prošlogodišnju zimsku sezonu izvorni ECCO EXOSTRIKE modeli proveli su nas kroz grad, planinu i mnoga nepristupačna područja prirode uz svoju kombinaciju najsavremenijih tehnologija i futurističkim stilom na koji nećemo ostati ravnodušni ni u sezoni koja nam predhodi. 

ECCO EXOSTRIKE ima potpunu funkcionalnost i visokotehnološke performanse planinarske gležnjerice, koja uz odgovarajuće materijale i tehnologije od prstiju do pete pruža izuzetnu anatomsku podršku, zaštitu i dinamičku podršku prilikom prirodnog kretanja što ovu svestranu mušku gležnjericu čini jednako prikladnom za gradske ulice, koliko i za ekstremne uslove i performanse.

U samom središtu EXOSTRIKE-a nalazi se ultra lagani PHORENE ™, najmekši i najsnažniji materijal od kojeg je građen središnji dio đona koji pruža potpunu apsorpciju pritiska. Uz laganu dinamičku snagu PHORENE ™ je iskorak za ECCO FLUIDFORM ™ tehnologiju direktnog brziganja. Razvijana tokom tri desetljeća, FLUIDFORM ™ je vlastita brand tehnologija koja omogućava središnjem dijelu đona potpuno prilagođavanje anatomskom obliku stopala što pruža jedinstveni osjećaj udbonosti istovremeno stvarajući beskompromisnu vezu između đona i gornjišta.

Posljednja inovacija koja nam dolazi iz ECCO Leather Studia je novo limitirano izdanje EXOSTRIKE-a sa gornjim dijelom izrađenim od ECCO KROMATAFOR kože koja mijenja boju. Promjena boje dešava se prilikom zagrijavanja ili hlađenja, zbog čega ovaj zapanjujući i nimalo konvencionalan materijal još više doprinosi futurističkoj estetici ECCO EXOSTRIKE-a.

Istražite, kombinujte i usporedite novu ECCO EXOSTRIKE kolekciju u našim pojedinim Peko prodavnicama, te otkrijte još poneko iznenađenje koje Vas nestrpljivo u narednom periodu očekuje na našim policama.

Napiši komentar

Verifikacijski kod


Novosti

Peko ponovo otvara svoje prodavnice!

Sa zadovoljstvom obaviještavamo naše drage kupce da naše prodavnice počinju sa radom od ponedjeljaka 4....

Više

Peko & Sberbank srijeda: -30 % popusta na novu kolekciju

Prošle godine smo bili svjedoci kako je srijeda idealan dan za kupovinu, a taj trend se nastavlja...

Više

Upoznajte novi It brend torbica koji će Vas osvojiti!

Svaka nova sezona donosi modne novitete, a početak sezone proljeće ljeto 2020 donosi nam novi brend ...

Više
Mobilna verzija