AMBITIOUS: Novi brand inspirisan neočekivanim dizajnom i inovacijom!

Autor: dinko.serifovic Objavljeno u: News Datum: 2019-09-04 Broj pregleda: 50 Komentar: 0

Novo ime u našoj ponudi, nikad hrabriji dizajn i potpuno osvježenje u novoj kolekciji u nadolazećoj sezoni donosi nam portugalski brand AMBITIOUS. Utemeljen na kvaliteti i spoju tradicionalne i inovativne izrade, Amibitious je muški brand koji ima za cilj razviti novi pristup muškoj obući i modi uz slogan ''Be Ambitious – Budite ambiciozni!''

Oslanjajući se, sa jedne strane na know-how i veliko iskustvo u proizvodnji obuće, te inovacije uz stalno unaprijeđivanje novih tehnologija rođen je Ambitous (ambicija), brand fokusiran na stvaranju koncepta koji pruža različitost kupcima i futuristički dizajn. Sa stavom modne osvještenosti i sa ciljem uspostavljanja novih pravila u pogledu obuće za muškarce, Ambitious dobija formu u atraktivnim i različitim kreacijama koje dovode u pitanje granice konvencionalnog dizajna.

S velikom pažnjom na detalje, ažurirane trendove hibridnim i neočekivanim modelima, te pomicanjem granica i stvaranjem jedinstvenog dizajna i udobnosti, inspirisana je nova Ambitious kolekcija za jesen/zimu 2019.

Pozivamo vas da prošetate s nama i istražite novu kolekciju u našim Peko prodavnicama, te otkrijte još poneko iznenađenje koje Vas nestrpljivo čeka na našim policama.

BE AMBITIOUS.

Napiši komentar

Verifikacijski kod


Novosti

PREDSTAVLJAMO: Ambitious weekend!

Novo ime u našoj ponudi, nikad hrabriji dizajn i potpuno osvježenje ...

Više

MENBUR: Žena kao muza i vječna inspiracija

Nakon 40 godina izrade obuće i modnih dodataka, opsesija proizvođača Menbur ostala je nepromjenjena –...

Više

ECCO EXOSTRIKE JE PONOVO NA ULICAMA: Posebna inovacija i materijali stižu nam i ovu zimu!

Prošlogodišnju zimsku sezonu izvorni ECCO EXOSTRIKE modeli proveli su nas kroz grad, planinu i mnoga ...

Više
Mobilna verzija