AMBITIOUS: Novi brand inspirisan neočekivanim dizajnom i inovacijom!

Autor: dinko.serifovic Objavljeno u: News Datum: 2019-09-04 Broj pregleda: 201 Komentar: 0

Novo ime u našoj ponudi, nikad hrabriji dizajn i potpuno osvježenje u novoj kolekciji u nadolazećoj sezoni donosi nam portugalski brand AMBITIOUS. Utemeljen na kvaliteti i spoju tradicionalne i inovativne izrade, Amibitious je muški brand koji ima za cilj razviti novi pristup muškoj obući i modi uz slogan ''Be Ambitious – Budite ambiciozni!''

Oslanjajući se, sa jedne strane na know-how i veliko iskustvo u proizvodnji obuće, te inovacije uz stalno unaprijeđivanje novih tehnologija rođen je Ambitous (ambicija), brand fokusiran na stvaranju koncepta koji pruža različitost kupcima i futuristički dizajn. Sa stavom modne osvještenosti i sa ciljem uspostavljanja novih pravila u pogledu obuće za muškarce, Ambitious dobija formu u atraktivnim i različitim kreacijama koje dovode u pitanje granice konvencionalnog dizajna.

S velikom pažnjom na detalje, ažurirane trendove hibridnim i neočekivanim modelima, te pomicanjem granica i stvaranjem jedinstvenog dizajna i udobnosti, inspirisana je nova Ambitious kolekcija za jesen/zimu 2019.

Pozivamo vas da prošetate s nama i istražite novu kolekciju u našim Peko prodavnicama, te otkrijte još poneko iznenađenje koje Vas nestrpljivo čeka na našim policama.

BE AMBITIOUS.

Napiši komentar

Verifikacijski kod


Novosti

Peko ponovo otvara svoje prodavnice!

Sa zadovoljstvom obaviještavamo naše drage kupce da naše prodavnice počinju sa radom od ponedjeljaka 4....

Više

Peko & Sberbank srijeda: -30 % popusta na novu kolekciju

Prošle godine smo bili svjedoci kako je srijeda idealan dan za kupovinu, a taj trend se nastavlja...

Više

Upoznajte novi It brend torbica koji će Vas osvojiti!

Svaka nova sezona donosi modne novitete, a početak sezone proljeće ljeto 2020 donosi nam novi brend ...

Više
Mobilna verzija