AMBITIOUS: Novi brand inspirisan neočekivanim dizajnom i inovacijom!

Autor: dinko.serifovic Objavljeno u: News Datum: 2019-09-04 Broj pregleda: 18 Komentar: 0

Novo ime u našoj ponudi, nikad hrabriji dizajn i potpuno osvježenje u novoj kolekciji u nadolazećoj sezoni donosi nam portugalski brand AMBITIOUS. Utemeljen na kvaliteti i spoju tradicionalne i inovativne izrade, Amibitious je muški brand koji ima za cilj razviti novi pristup muškoj obući i modi uz slogan ''Be Ambitious – Budite ambiciozni!''

Oslanjajući se, sa jedne strane na know-how i veliko iskustvo u proizvodnji obuće, te inovacije uz stalno unaprijeđivanje novih tehnologija rođen je Ambitous (ambicija), brand fokusiran na stvaranju koncepta koji pruža različitost kupcima i futuristički dizajn. Sa stavom modne osvještenosti i sa ciljem uspostavljanja novih pravila u pogledu obuće za muškarce, Ambitious dobija formu u atraktivnim i različitim kreacijama koje dovode u pitanje granice konvencionalnog dizajna.

S velikom pažnjom na detalje, ažurirane trendove hibridnim i neočekivanim modelima, te pomicanjem granica i stvaranjem jedinstvenog dizajna i udobnosti, inspirisana je nova Ambitious kolekcija za jesen/zimu 2019.

Pozivamo vas da prošetate s nama i istražite novu kolekciju u našim Peko prodavnicama, te otkrijte još poneko iznenađenje koje Vas nestrpljivo čeka na našim policama.

BE AMBITIOUS.

Napiši komentar

Verifikacijski kod


Novosti

AMBITIOUS: Novi brand inspirisan neočekivanim dizajnom i inovacijom!

Novo ime u našoj ponudi, nikad hrabriji dizajn i potpuno osvježenje u novoj kolekciji u nadolazećoj s...

Više

Predstavljamo: Nova web stranica Peko!

Implementacijom novih funkcionalnosti, olakšavanjem iskustva online kupovine, te estetskim redizajnom...

Više

Planika Teambuilding

Održan je teambuilding uposlenika Peko, Planika, Pia Lank, Ecco i Salamander prodavnica.

Više
Mobilna verzija