Predstavljamo: Nova web stranica Peko!

Autor: dinko.serifovic Objavljeno u: News Datum: 2019-08-30 Broj pregleda: 482 Komentar: 0

Implementacijom novih funkcionalnosti, olakšavanjem iskustva online kupovine, te estetskim redizajnom izradili smo reprezentativnu web stranicu kako bi Vam sadržaj, naša ponuda i usluge bile još dostupnije, jednostavnije i preglednije. 

 

Osnovni cilj nove web stranice je sigurna i jednostavna kupovina u okviru koje Peko ispunjava sve savremene i bezbjednosne standarde, a zamišljena je na način da svi kupci i oni koji će to tek postati imaju mogućnost da na jednostavan i brz način izaberu artikal iz udobnosti svog doma, bilo da se radi o cipelama, torbi ili drugim modnim dodacima. 

Online shop svakom korisniku ove usluge nudi opciju da sam izabere način plaćanja koji mu odgovara, putem interneta kreditnim i debitnim karticama ili gotovinom prilikom besplatne dostave proizvoda na adresu na cijelom području Bosne i Hercegovine. 

U asortimanu se nalazi više od 1.000 artikala aktuelne sezone, a svim ljubiteljima mode, kvalitetne i udobne obuće i modnih dodataka na raspolaganju su svjetski i europski poznati brendovi kao što je Ecco, Gabor, Ara, Tamaris, Nine West, Hogl, Caprice, Legero, Rieker, Salamander, Lloyd, s'Oliver, Mjus, Marco Tozzzi, Darkwood, Nike, Converse, Puma i mnogi drugi.

Otkrijte potpuno novo iskustvo korištenja uz mnoštvo novosti iz svijeta obuće, kao i super ponude, aktuelne akcije i besplatnu dostavu na cijelom području Bosne i Hercegovine.

Napiši komentar

Verifikacijski kod


Novosti

Animal print

Nekadašnji trendovi koji su ostavili pečat, uvijek će naći način da se vrate na scenu - u punom sja...

Više

PREDSTAVLJAMO: Ambitious weekend!

Novo ime u našoj ponudi, nikad hrabriji dizajn i potpuno osvježenje ...

Više

MENBUR: Žena kao muza i vječna inspiracija

Nakon 40 godina izrade obuće i modnih dodataka, opsesija proizvođača Menbur ostala je nepromjenjena –...

Više
Mobilna verzija