Uslovi korištenja / Opći uvjeti prodaje

Peko d.o.o. vam omogućava korištenje usluga i sadržaja www.peko.ba, a u skladu sa ispod navedenim uslovima korištenja. Ovi uslovi korištenja se primjenjuju na sve sadržaje i usluge online shop-a www.peko.ba. Smatra se da su korisnici upoznati i saglasni sa svim ispod navedenim uslovima ukoliko koriste bilo koji dio online shopa.

 

Peko d.o.o.
Ferhadija 13,
Sarajevo 71000,
Bosna i Hercegovina
JIB 4200403940007
mail: info@peko.ba
Tel. +387 33 259 280
Fax. +387 33 259 281

 

Sadržaj Internet stranice Peko.ba je vlasništvo kompanije Peko d.o.o, Ferhadija 13, 71 000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina. Upotrebom Internet stranice Peko.ba korisnici prihvaćaju objavljene opće uvjete poslovanja. Peko d.o.o. i korisnici s općim uvjetima ugovaraju međusobne obveze pri kupnji u Internet trgovini Peko.ba.

Peko d.o.o. zadržava pravo izmjene općih uvjeta na internet stranici Peko.ba bilo kada i bez prethodne obavijesti. Sve promjene općih uvjeta su za korisnike obvezujuće.

Peko d.o.o. ne preuzima odgovornost za moguće posljedice prilikom upotrebe Internet stranice Peko.ba i njenog sadržaja.

 

Peko d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja na Internet stranici bez prethodne obavijesti i ne preuzima odgovornost od mogućih posljedica tih promjena. Peko d.o.o. će nastojati prikazati najtačnije i najažurnije informacije, tako da moguće greške na stranici Peko.ba, s obzirom na cijene, rokove isporuke, opise proizvoda i dr. ne isključuje i za njih ne preuzima nikakvu odgovornost.

 

Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode, te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati stvarnim proizvodima. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora, te razlike u percepciji boje od strane ljudskog oka i slično, ne možemo garantovati potpunu saglasnost boja naših proizvoda sa bojama kako ih korisnici vide na svom monitoru.

 

Posjetioci Internet stranice Peko.ba sadržaj koriste isključivo u osobne i ne komercijalne svrhe. Sadržaj je autorski zaštićen. Bilo kakva druga vrsta upotrebe, kopiranje, objava ili distribucija Internet sadržaja ili njegovog dijela bez dozvole Peko d.o.o. je zabranjena.

 

U Internet trgovini Peko.ba možete se jednostavno prijaviti kao registrirani korisnik. Sadržaj Internet trgovine je dostupan i anonimnim ne registriranim korisnicima (gostima). Registrirani korisnik u postupku registracije popunjava tražene podatke. Svaki registrirani korisnik dobije svoje korisničko ime i lozinku koja je tajna. Korisnik mora biti svjestan da svojim korisničkim imenom i lozinkom može isključivo raspolagati. Svaki korisnik osobno odgovara za sadržaj koji upisuje na stranicu Peko.ba.

 

Krajnji potrošač u Internet trgovini Peko.ba je isključivo registrirani korisnik koji kupuje proizvode.

Novosti

Peko ponovo otvara svoje prodavnice!

Sa zadovoljstvom obaviještavamo naše drage kupce da naše prodavnice počinju sa radom od ponedjeljaka 4....

Više

Peko & Sberbank srijeda: -30 % popusta na novu kolekciju

Prošle godine smo bili svjedoci kako je srijeda idealan dan za kupovinu, a taj trend se nastavlja...

Više

Upoznajte novi It brend torbica koji će Vas osvojiti!

Svaka nova sezona donosi modne novitete, a početak sezone proljeće ljeto 2020 donosi nam novi brend ...

Više
Mobilna verzija