Uslovi korištenja / Opći uvjeti prodaje

 

Sadržaj Internet stranice Peko.ba je vlasništvo kompanije Peko d.o.o, Ferhadija 13, 71 000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina. Upotrebom Internet stranice Peko.ba korisnici prihvaćaju objavljene opće uvjete poslovanja. Peko d.o.o. i korisnici s općim uvjetima ugovaraju međusobne obveze pri kupnji u Internet trgovini Peko.ba.

 

Peko d.o.o. zadržava pravo izmjene općih uvjeta na internet stranici Peko.ba bilo kada i bez prethodne obavijesti. Sve promjene općih uvjeta su za korisnike obvezujuće.

 

Peko d.o.o. ne preuzima odgovornost za moguće posljedice prilikom upotrebe Internet stranice Peko.ba i njenog sadržaja.

 

Peko d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja na Internet stranici bez prethodne obavijesti i ne preuzima odgovornost od mogućih posljedica tih promjena. Peko d.o.o. će nastojati prikazati najtačnije i najažurnije informacije, tako da moguće greške na stranici Peko.ba, s obzirom na cijene, rokove isporuke, opise proizvoda i dr. ne isključuje i za njih ne preuzima nikakvu odgovornost.

 

Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode, te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati stvarnim proizvodima. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora, te razlike u percepciji boje od strane ljudskog oka i slično, ne možemo garantovati potpunu saglasnost boja naših proizvoda sa bojama kako ih korisnici vide na svom monitoru.

 

Posjetioci Internet stranice Peko.ba sadržaj koriste isključivo u osobne i ne komercijalne svrhe. Sadržaj je autorski zaštićen. Bilo kakva druga vrsta upotrebe, kopiranje, objava ili distribucija Internet sadržaja ili njegovog dijela bez dozvole Peko d.o.o. je zabranjena.

 

U Internet trgovini Peko.ba možete se jednostavno prijaviti kao registrirani korisnik. Sadržaj Internet trgovine je dostupan i anonimnim ne registriranim korisnicima (gostima). Registrirani korisnik u postupku registracije popunjava tražene podatke. Svaki registrirani korisnik dobije svoje korisničko ime i lozinku koja je tajna. Korisnik mora biti svjestan da svojim korisničkim imenom i lozinkom može isključivo raspolagati. Svaki korisnik osobno odgovara za sadržaj koji upisuje na stranicu Peko.ba.

 

Krajnji potrošač u Internet trgovini Peko.ba je isključivo registrirani korisnik koji kupuje proizvode.

Novosti

PREDSTAVLJAMO: Ambitious weekend!

Novo ime u našoj ponudi, nikad hrabriji dizajn i potpuno osvježenje ...

Više

MENBUR: Žena kao muza i vječna inspiracija

Nakon 40 godina izrade obuće i modnih dodataka, opsesija proizvođača Menbur ostala je nepromjenjena –...

Više

ECCO EXOSTRIKE JE PONOVO NA ULICAMA: Posebna inovacija i materijali stižu nam i ovu zimu!

Prošlogodišnju zimsku sezonu izvorni ECCO EXOSTRIKE modeli proveli su nas kroz grad, planinu i mnoga ...

Više
Mobilna verzija