O nama

 

Peko je poznata robna marka, multibrand kompanija, jedinstvena u maloprodajnom sektoru sa tradicijom dugom preko stotinu godina.

 

Peko d.o.o Sarajevo je kompanija nasljednik najvećeg slovenskog proizvođača kvalitetne kožne, elegantne i modne obuće. Kompanija koju je osnovao veliki slovenski poduzetnik Peter Kozina, ponosi se tradicijom od 1903. godine.

 

U ponudi imamo veliki izbor ženske, muške, dječije, sportske i specijalne obuće, od renomiranih svjetskih i evropskih proizvođača, a u svakodnevnom radu sa našim kupcima pokušavamo da osluškujemo tržište i ponudimo najbolje proizvode za naše kupce.

 

Peko trenutno raspolaže sa 10 maloprodajnih objekta širom Bosne i Hercegovine, uređenim po svjetskim i europskim standardima,  a svim ljubitljima mode, kvalitetne i udobne obuće u njima su na raspolaganju brendovi: Tamaris, Nine West, Hogl, Caprice, Legero, Rieker, Salamander, Lloyd, s'Oliver, Mjus, Marco Tozzzi, Darkwood, Nike, Converse, Puma i mnogi drugi.

 

Izgradnjom distribucijskog know – how – a, te planskim razvojem novih distributivnih kanala, Peko je stekao apsolutno povjerenje uglednih svjetskih proizvođača poput ECCO – a , Gabora i Are koji su danas našli mjesto u našem distributerskom portofoliju.

 

MISIJA

 

„Naša misija je pružiti svim kupcima vrhunske svjetske brendove po tržišno pristupačnim cijenama uz najbolju uslugu.“

 

VIZIJA

 

„Vizija Peko d.o.o. je postati vodeći lider u prodaji kvalitetne obuće i proizvoda od kože na tržištu BiH.

Novosti

PREDSTAVLJAMO: Ambitious weekend!

Novo ime u našoj ponudi, nikad hrabriji dizajn i potpuno osvježenje ...

Više

MENBUR: Žena kao muza i vječna inspiracija

Nakon 40 godina izrade obuće i modnih dodataka, opsesija proizvođača Menbur ostala je nepromjenjena –...

Više

ECCO EXOSTRIKE JE PONOVO NA ULICAMA: Posebna inovacija i materijali stižu nam i ovu zimu!

Prošlogodišnju zimsku sezonu izvorni ECCO EXOSTRIKE modeli proveli su nas kroz grad, planinu i mnoga ...

Više
Mobilna verzija