O nama

 

Peko je poznata robna marka, multibrand kompanija, jedinstvena u maloprodajnom sektoru sa tradicijom dugom preko stotinu godina.

 

Peko d.o.o Sarajevo je kompanija nasljednik najvećeg slovenskog proizvođača kvalitetne kožne, elegantne i modne obuće. Kompanija koju je osnovao veliki slovenski poduzetnik Peter Kozina, ponosi se tradicijom od 1903. godine.

 

U ponudi imamo veliki izbor ženske, muške, dječije, sportske i specijalne obuće, od renomiranih svjetskih i evropskih proizvođača, a u svakodnevnom radu sa našim kupcima pokušavamo da osluškujemo tržište i ponudimo najbolje proizvode za naše kupce.

 

Peko trenutno raspolaže sa 10 maloprodajnih objekta širom Bosne i Hercegovine, uređenim po svjetskim i europskim standardima,  a svim ljubitljima mode, kvalitetne i udobne obuće u njima su na raspolaganju brendovi: Tamaris, Nine West, Hogl, Caprice, Legero, Rieker, Salamander, Lloyd, s'Oliver, Mjus, Marco Tozzzi, Darkwood, Nike, Converse, Puma i mnogi drugi.

 

Izgradnjom distribucijskog know – how – a, te planskim razvojem novih distributivnih kanala, Peko je stekao apsolutno povjerenje uglednih svjetskih proizvođača poput ECCO – a , Gabora i Are koji su danas našli mjesto u našem distributerskom portofoliju.

 

MISIJA

 

„Naša misija je pružiti svim kupcima vrhunske svjetske brendove po tržišno pristupačnim cijenama uz najbolju uslugu.“

 

VIZIJA

 

„Vizija Peko d.o.o. je postati vodeći lider u prodaji kvalitetne obuće i proizvoda od kože na tržištu BiH.

Novosti

Peko & Sberbank srijeda: -20 % popusta na novu kolekciju

Prošle godine smo bili svjedoci kako je srijeda idealan dan za kupovinu, a taj trend se nastavlja...

Više

Upoznajte novi It brend torbica koji će Vas osvojiti!

Svaka nova sezona donosi modne novitete, a početak sezone proljeće ljeto 2020 donosi nam novi brend ...

Više

UZ NJIH NEMA ZIME - MODELI SA GORETEX MEMBRANOM

Svako godišnje doba sa sobom nosi neke svoje čari u kojima uživamo. Zimi su to definitivno pahulje, s...

Više
Mobilna verzija